Posted By Costin

Ce fumeaza editorii yoda.ro?


Pentru ca poate, yoda.ro, dorit de catre echipa Internet ProTV (fost IBU) sa devina bastionul stirilor IT&C din Romania, derapeaza. Nu e prima oara, insa aratura mi se pare din ce in ce mai adanca.

Yoda.ro

Se da titlul: GALERIE FOTO: Facebook Phone, smartphone-ul cu care Mark Zuckerberg vrea sa bata iPhone-ul, lead -> CONCEPT Fondatorul Facebook pregateste un smartphone pentru fanii retelei de socializare si articol -> Designerul Michal Bonikowski propune un nou concept pentru viitorul “Facebook Phone”.

Daca separi cele 3 randuri, ele pot fi catalogate astfel: fals, posibil adevarat, adevarat. Puse in acelasi context, IQ-ul subunitar nu intelege decat ca… Exact. Cititi si comentariile. Sunt delicioase. La fel de delicioase precum au ajuns in productie conceptele aparute pe net de la diversi designeri.

In ultimele 12 luni de zile, yoda.ro a inregistrat un trafic mediu lunar de 309.698 de vizitatori unici, varful fiind atins in luna aprilie 2012: 425.714 vizitatori unici. In tot acest timp, in categoria IT&C din SATI, yoda.ro s-a clasat pe penultimul loc, devansand doar site-ul chip.ro, care a ramas parca fara nicio vlaga.

* pentru cine intereseaza, stirea e pe refresh.ro. Si nu are nicio legatura cu Mark Zuckerberg, fondatorul retelei de socializare Facebook.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments