Posted By Costin

Cine e suparat pe Traian Basescu sa intre pe Facebook! VIDEO


Cei care raspund cu Da la intrebarea din titlu au la dispozitie o pagina de Facebook a lui Traian Basescu, pagina pe care presedintele suspendat ii invita la dialog. Ești supărat pe Băsescu. De ce? a fost creata duminica, insa primul post, precum si primul clip video, au fost postate ieri.

Cred ca va fi un studiu de caz interesant, presedintele suspendat lansand un loc unde romanul poate defula in voie, mesajul fiind destul de clar: “Ești supărat pe Băsescu! Mulți sunt. Sigur ai un motiv. Spune de ce și Traian Băsescu îți va răspunde. Video, ca să fii sigur că e chiar el”.

Este un exemplu clasic de psihologie inversa, de care nici nu ma idoiesc ca va prinde la romani, si sper ca ati observat schimbarea de look din ultimele zile din avatarele lui Traian Basescu, precum si tone of voice.

Pana la urma, miscarea ar putea diminua votul negativ de pe 29. Iar daca psihologia inversa nu functioneaza, este posibil sa functioneze aceasta modalitate de a “sterge” frustrarile acumulate, absenteismul la votul din 29 neinsemnand decat revenirea lui Basescu la Cotroceni.

Pagina a strans pana acum 1425 de fani (a stras 75 de fani in timpul redactarii acestui articol), iar in urma cu cateva minute presedintele suspendat Traian Basescu a lansat-o pe Twitter.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments