Posted By Costin

Cine se plictiseste teribil si are nevoie de tehnologie si informatie…


… se aprovizioneaza de la Carturesti si eMAG. Nu imi dau seama TV-ul de unde a fost achizitionat, eMAG.ro il prezinta ca nemaifacand parte din oferta lui, la fel de bine cum nu imi dau seama ce se afla in punga de la eMAG. O fi vreo tableta 3G? 🙂

Adrian Nastase

Va mai aduceti aminte de momentele cand Emil Boc agita in fata camerelor de luat vederi un Sony Handycam? Ideea e ca intotdeauna mi-am pus intrebarea cat de mult impacteaza consumatorul o astfel de stire. Iar daca eMAG e obisnuit cu GRP-urile, nu acelasi lucru il pot spune si despre Carturesti.

De urmarit daca va dispare semnatura Echipa AN de pe blog, moment in care nu ne mai ramane decat sa ne dam seama care companie telecom e norocoasa. In rest, toate bune. TV, carti. Un sejur linistit, in 2, unde normalitatea se numara cu un 0 in plus. 20, zic. 20 de puscariasi.

* sursa foto.

Later edit: In punga de la eMAG se afla un produs Philips! (via)

emag la penitenciar


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.