Posted By Costin

COSMOTE Romania a strigat “nelimitat”


COSMOTE No Limit

La un moment dat, urmaream pe blog batalia minutelor din ofertele companiilor de telefonie mobila din Romania, ajungand, intr-un final, la concluzia ca acele cateva mii de minute oferite ar echivala, practic, cu ceea ce am putea intelege prin nelimitat.

Si m-am oprit la vremea respectiva la oferta Vodafone de 10.000 de minute in retea, oferta care nu mai stiu daca mai e in picioare, insa avea o singura problema. Era valabila doar pentru convorbirile cu inca 3 clienti Vodafone.

Astazi, COSMOTE sparge monotonia, ca sa-l citez pe Seceleanu (aici), si introduce abonamentul No Limit, abonament ce contine voce nelimitata national si international in zona 1 (vezi mai jos), SMS-uri si MMS-uri nelimitate in retea, plus 500MB trafic de date.

Mai mult decat atat, COSMOTE include in oferta de mai sus si apelurile video, nelimitate in retea (remember Vodafone vs. Cosmote (apeluri video)?). Pretul abonamentului No Limit? 31 euro fara TVA. Cred ca este cea mai tare oferta de pana acum a unei companii de telecom din Romania.

Si observ ca ZF a sapat putin prin oferte:

Niciun alt operator de telefonie mobilă de pe piaţă nu are în ofertă pentru clienţii rezidenţiali abonamente cu apeluri naţionale nelimitate. Spre exemplu, la Orange cel mai scump abonament, cu un cost de 125 de euro pe lună (TVA inclusă), include 1.400 de minute de apeluri naţionale şi 500 de SMS-uri naţionale, iar la Vodafone cel mai scump abonament – cu un tarif de 90 de euro pe lună (TVA inclusă), include 1.000 de minute de apeluri naţionale.

* Zona 1 inseamna urmatoarele lucruri:

Retele fixe din Europa: Austria, Belgia, Bulgaria, Ciprus, Republica Ceha, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Gibraltar, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda, Italia (Inclusiv orasul Vatican), Letonia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Malta, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia (Inclusiv Azores si Madeira) , Slovacia, Slovenia, Spania (Inclusiv Insulele Canare), Suedia, Marea Britanie (Guernsey, Isle Of Man, Jersey), Albania, Andorra, Armenia, Belarus, Bosnia Herzegovina, Croatia, Insulele Faroe, FYROM, Georgia, Moldova, Monaco, Muntenegru, Russia, San Marino, Serbia (Inclusiv Kosovo), Elvetia, Turcia, Ucraina

Retele fixe si mobile: USA (cu exceptia Alaska si Hawaii), Canada, Israel


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments