Posted By Costin

Cum a influentat Campionatul European de Fotbal cumparaturile online?


Colegii de la okazii.ro au urmarit luna trecuta categoriile de produse care au avut cea mai mare crestere, iunie fiind vizibil influentat de catre Campionatul European de Fotbal.

Evolutia categoriilor Fotbal si Fashion dupa volumul tranzactiilor

Astfel, categoria Fotbal din Okazii.ro a inregistrat o crestere a volumului tranzactiilor de 118%, pe locul intai in top situandu-se mingile de fotbal, cu o crestere de 83%, urmate de ghete, cu o crestere de 27%, si manusile de portar, cu 13%.

Pe langa acestea, se pare ca femeile au profitat de neatentia barbatilor :-), categoria Fashion&Lifestyle din Okazii.ro inregistrand o crestere de 71% a volumului tranzactiilor. Cele mai cumparate au fost sandalele, crestere de 68%, costumele de baie, crestere 56%, si fustele, 47%.

Top 5 achizitii din categoria Fotbal

Top 5 articole fashion preferate de romance vara aceasta


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments