Posted By Costin

Cum poti plati biletele la Grand Cinema Digiplex, cinematograful din Baneasa?


Simplu. Prin aplicatia Cinemagia disponibila pentru iOS, Android si Symbian, ori pe m.cinemagia.ro (sursa). Serviciul a fost lansat vineri de catre cinemagia.ro, Grand Cinema Digiplex si Vodafone Romania.

smartphones

Posesorii de telefoane mobile si tablete sub a caror capota ruleaza unul dintre sistemele de operare amintite mai sus pot alege filmul dorit, ora de difuzare, locurile in sala de cinema si, ulterior, pot plati biletele prin telefon.

* in octombrie 2011, Grand Cinema Digiplex a implementat tehnologia contactless, cinefilii avand posibilitatea de plata folosind cardurile MasterCard si Maestro PayPass. Mai multe detalii aici (a se citi si comentariul).

Biletele se pot achizitiona prin card bancar la orice banca (LibraPay mediaza platile). Un plus il au clientii Vodafone care pot plati direct de pe telefon, costul biletelor astfel achiziionate deducandu-se din credit (calculat in euro la cursul oficial al zilei), pentru posesorii de cartele pre-paid, ori adaugandu-se la factura (calculat in euro la cursul oficial din luna emiterii acesteia), pentru aboatii serviciilor Vodafone.

Accesul in sala de cinema se va face prin scanarea unui cod primit pe telefonul mobil, direct de pe ecranului acestuia, la unul dintre cele doua dispozitive dedicate acestui proces, dispozitive instalate in cadrul cinematografului.

Aplicatiile pot fi descarcate urmarind link-urile ori codurile QR de mai jos:
– Symbian Anna & Belle (0.54 MB) – download
– Symbian (111 KB) – download
– Android – telefon (430 KB) – download
– Android – tableta (609 KB) – download
– iOS – iPhone (1.4 MB) – download
– iOS – iPad (1.3 MB) – download

Aplicatia va fi disponibila in curand si pentru Windows Phone.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments