Posted By Costin

Curajoasă echipa stirileprotv.ro!


Daca exista vreo stire mai plicticoasa, aceea este stirea meteo. Si asta pentru ca nu ai cum sa scoti spectaculosul altfel decat a pozitiona in titlu cuvinte precum CANICULA, DEZASTRU, INUNDATII, ZAPEZI CAT CASA si alte substantive inrudite prin groaza pe care ar trebui sa o imprastie, insa tind sa cred ca nici acestea nu mai fac fata. Ideea e ca in zilele fara evenimente stirile meteo nu au niciun rost.

In acelasi timp, un newsletter al unui trust de presa aduce peste 20-30 de mii de vizitatori unici pe site, titlul acestuia impactand maxim rata de deschidere. Si cum batalia se da la unic, nu cred ca mai trebuie sa explic cat de important este un newsletter in economia de raportare a traficului unui site de stiri. Mai ales cand se trimit si 2 pe zi. Sau chiar 3.

Prin urmare, daca e sa dam unei echipe de online premiu pentru curaj, il dam echipei stirileprotv.ro, care, intr-o seara de duminica in care ar fi putut sa povesteasca despre cei 27 de kilometri de A2 proaspat lansati pe care se circula pe un singur sens, ceea ce face ca intarzierea sa fie de peste 1.5 ore (testat personal), a deschis newsletter-ul cu titlul: “Cea mai rea veste de la meteorologi. Ce se intampla in aceasta luna in Romania, pentru prima data in 50 de ani“.

Beat that!


De plictiseala, un pusti a iesit pe geamul masinii pentru a face fotografii (A2, km 188)


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments