Posted By Costin

Dragos Stanca, managing partner Thinkdigital Romania. Vezi oferta noii structuri!


Thinkdigital si Dragos Stanca

Se dau:

1. Thinkdigital Romania, parte a grupului Thinkdigital Group, lansat in 2006, ce activeaza in Grecia, Bulgaria, Romania, Cipru, Albania si Ungaria, din care fac parte Thinkdigital, Forestview, Lazyland si Shopping Network.

2. Q2M, companie lansata in 2010 de catre Dragos Stanca1, ce reprezinta in exclusivitate peste 50 de site-uri romanesti, deruland totodata campanii de comunicare cross-media, proiecte speciale si evenimente specifice industriei digitale.

3. Dragos Stanca, una dintre cele mai vizibile persoane din online-ul romanesc, a carui abilitate in business-ul online, dupa procesul de restructurare a companiei F5 (vezi articolul din wall-street.ro de la vremea respectiva), s-a materializat in cele doua companii lansate (Publyo si Q2M) si in faptul ca…

… astazi, Thinkdigital Romania si Q2M au anuntat fuzionarea celor doua companii, Dragos Stanca preluand managementul noii companii Thinkdigital Romania astfel creata. Nu stiu despre voi, insa mie mi se pare super misto toata istoria asta.

Oferta noii structuri ce va functiona sub brandul Thinkdigital, cuprinde acum:
– cele peste 50 de site-uri locale reprezentate exclusiv de Q2M
– campaniile Facebook Premium Ads, oferite in regim exclusiv
– managementul profesionist al campaniilor de Facebook Marketplace
– dezvoltarea de mecanisme si aplicatii social media
– reprezentare exclusiva in Romania a proprietatilor Microsoft: Skype, Hotmail, WLM.
– managementul profesionist al campaniilor LinkedIN, reseller autorizat
– acces pentru campaniile locale de display in sute de site-uri internationale de top
– reprezentarea oficiala a Mediamind / Eyeblaster pe piata locala

Si chiar daca am schimbat cateva sms-uri astazi, nu am ajuns sa o fac, drept urmare ma exprim acum. Felicitari Dragos! 🙂

Note de subsol:
1.Dragos Stanca – 39% Publyo, 91% Q2M x% Thinkdigital Romania. Blog | Twitter | Facebook

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments