Posted By Costin

FABULOS! Jumatate de MILION de romani AU DISPARUT de pe M.SPORT.RO! VIDEO


* scuze pentru titlu insa ma distreaza maxim 🙂

Ascensiunea care parea de neoprit a traficului site-ului pentru terminalele mobile m.sport.ro a fost franta cu brutalitate luna trecuta, peste jumatate de milion de vizite disparand fara nicio urma, ori drept de apel. Pentru mai multe detalii, vezi eticheta top 10 SATI mobisiteuri.

Iar daca ieri ma minunam de scaderea de trafic a gsp.ro, cu 435.716 vizitatori unici pe minus in iunie fata de luna mai, si sport.ro, cu doar 285.799 vizitatori unici in minus, stau si ma intreb daca nu cumva Campionatul European de Fotbal nici nu a existat cu adevarat.

In aceeasi ordine de idei, m.gsp.ro si m.libertatea.ro sunt celelalte doua site-uri care au scazut ca numar de vizite in luna iunie, restul de site-uri mentinandu-si cresterea, cea mai notabila fiind ascensiunea m.stirileprotv.ro, cele doua site-uri din Pache flancand primejdios m.gsp.ro :-).

* Daca ar fi sa judec dupa inceputul de luna iulie, in care m.stirilprotv.ro este peste m.gsp.ro, prevad deja comunicatele cu adjudecarea primelor doua pozitii in Pache 🙂

Top mobisite-uri iunie 2012

PS. Si pentru ca va promisesem un video in titlu, ma gandesc ca poate vizitatorii aleg sa nu mai doarma si vor popula tabelul de mai sus.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments