Posted By Costin

Google face push pe Nexus 7. Si totusi…


Saptamana a inceput cu doua clipuri, unul publicat luni, celalalt ieri, prin care Google atrage atentia asupra tabletei Nexus 7 ce urmeaza sa fie lansata, precomenzile nefiind disponbile si in Romania. Placute clipuri, insa, de cateva luni bune deja, am aceeasi nedumerire ca Manafu, in ceea ce priveste tabletele (la telefoane e alta discutie).

Cum face consumatorul diferenta?

Ideea e ca pe piata sunt doua tipuri de tablete. iPad 2 (3 e moft) si orice alta tableta pe Android. Am testat mare parte din ele, unele ajungand in eticheta gadget in teste. Truth to be told, ca sa-l citez pe Steve Jobs, pe piata exista o singura tableta. iPad. Indiferent de producator, androidele se mai blocheaza, navigarea nu e tocmai rapida cel mai probabil din cauza de hardware etc. Comparativ, sunt mai lente decat iPad-ul.

Si ma gandesc ca raspunsul se bazeaza, de fapt, pe 2 lucruri: pretul si/sau buzz-ul pre si post lansare + dealurile cu companiile telecom. Revenind insa la titlu, nu ma gandesc decat la faptul ca trebuie sa fii un pic ahtiat dupa brand sa precomanzi o tableta, bazandu-te pe doua clipuri frumos montate. Ca mine cand eram in stare sa ma fac covor pentru un HTC Flyer (eram mega-fan HTC declarat).

Later edit: in urma cu cateva minute a mai fost publicat un clip, ultimul dintre cele 3 de mai jos.
Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments