Posted By Costin

Google spune povestea Ameliei Earhart


Nu stiu despre voi, insa mie imi plac doodle-urile Google. Imi plac pentru ca, de cele mai multe ori, te scot din cotidian. Imi plac pentru povestile din spatele lor, ale actiunilor, ori oamenilor carora le sunt dedicate.

Amelia Earhart

Astazi, Google a dedicat prima pagina a motorului de cautare Ameliei Earhart, primul aviator care a traversat Atlanticul fara insotitor, o femeie a carei viata si cariera au umplut destul de usor peste 30 de ecrane de monitor pe Wikipedia.

Un pilot care a disparut fara urma in 1937, in incercarea de a calatorii in jurul globului la ma mansa unui Lockheed Model 10 Electra, avionul cu care simtise pentru prima oara frica, in urma unei prabusiri.

Astazi se implinesc 115 ani de la nasterea Amelia Earhart. Am gasit un documentar cu doar 11k vizualizari pe care va invit sa il urmariti. Amelia Earhart, pretul curajului.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments