Posted By Costin

Handicap inseamna sa stai intr-o relatie din obisnuinta, ori sa te duci la un birou care nu-ti place


Intr-o lume in care politicienii merg la serviciu manati doar de lupta pentru sigla de pe pupitrul de la care vorbesc, false vedete cresc audienta televiziunilor prin simplul fapt ca exista (chiar si cerere!), taximetristii te intreaba unde mergi inainte de a te sui in masina etc, un om lipsit de un lucru atat de comun tuturor vede dincolo de limite.

Este vorba despre Florin Georgescu, un nevazator care in acest moment se afla in drum spre Londra, catre Jocurile Olimpice, intr-o cursa de 2000 km pe bicicleta(!), intr-un proiect proiect sponsorizat de Dolce Sport, COSMOTE Romania oferind serviciile de comunicare.

Nu stiu despre voi, insa oameni curajosi precum Florin imi amintesc de fiecare data cat de neatent si superficial sunt, atat cu mine cat si cu cei din jurul meu, precum si de faptul ca sunt singura persoana responsabila de limitele mele. Multumesc Florin, felicitari Romtelecom, COSMOTE si agentiei pentru campania Vezi dincolo de limite!

Pagina de Facebook | Sustine-l pe Forin! | Inregistrari video

Acest articol poarta eticheta Imi place, aceasta fiind o rubrica in cadrul careia impartasesc lucruri care se intampla in media & marketing, media sociale, online si IT&C, nisele pe care le acopera refresh.ro, si care imi plac in mod deosebit.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments