Posted By Costin

Inca un magazin online isi deschide showroom


Ieri, unul dintre cele mai vechi magazine online din Romania si-a deschis un showroom de 150mp pe Popa Nan, nr. 30, in aceeasi cladire in care inca din anul 1999 sunt si birourile companiei care detine magazinul online. Este vorba despre oktal.ro, iar showroom-ul a insemnat o investitie de peste 100.000 de euro.

oktal.ro

Clientii nostri pot gasi expuse in showroom in special laptopuri si accesorii, dar si tablete, telefoane mobile, aparate foto, televizoare si electronice. Ultrabook-urile vor fi si ele reprezentate de modele de top, aceasta fiind categoria de la care asteptam o crestere foarte accelerata a vanzarilor in acest an.

In prima jumatate a anului am vandut 5.000 de laptopuri, insa odata cu deschiderea showroom-ului avem ca tinta vanzarea a 15.000 de unitati si o cifra totala de afaceri de peste 10 milioane de Euro pentru anul 2012.

Dan Dumitrescu, GM Elka-Oktal Group


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments