Posted By Costin

Infografic: Ce spun culorile brandului despre afacerea ta?


Si cum poti integra culorile bradului in logo, site, pagina de Facebook, carti de vizita, materiale promotionale, produse s.a.m.d.? Un subiect destul de simplut la prima vedere, pana la urma vorbim de o culoare, sau doua, pe langa care insa trec(em) multe business-uri. Si e de ajuns sa te uiti in jur sa-ti dai seama.

Pe de alta parte, daca va intreb ce branduri relationati cu rosu, orange si verde, si nici nu e nevoie sa ma joc cu un telefon mobil in acele momente, sunt sigur ca va duceti cu gandul exact unde sunt si eu acum, cele 3 companii, de exemplu, stiind cum sa foloseasca culorile pentru a obtine impactul necesar, pana la urma, vanzarilor.

In alta ordine de idei, infograficul de mai jos cred ca este unul dintre cele mai interesante pe care le-am intalnit in ultima perioada. Via marketing20.ro, de aici.

True Colors: What Your Brand Colors Say About Your Business by Marketo


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments