Posted By Costin

Infografic: Ghid de postat pe Facebook si Twitter


refresh.ro este deja o sursa destul de bogata in zona de social media, iar cei interesati pot gasi tone de informatie urmarind categoria media sociale. Mi-am dat seama insa ca, de cele mai multe ori, ocolesc informatii extrem de basics. Ca de exemplu cum postam pe Facebook, intrebare la care informatiile de mai jos, asezate sub forma unui infografic, raspund destul de ok.

Puteti sa le luati ca pe o continuare al infograficului prezentat in urma cu 2 zile, in articolul Cum sa-ti cresti numarul de fani ai paginii de Facebook in 7 pasi?. Si cum traim intr-un mediu social, da mai departe :-). Dupa infografic gasesti modalitati de a trimite acest infografic pe Twitter, Facebook, ori email.

Multumesc!

The Social Media Posting Guide


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments