Posted By Costin

Internetics 2012, start inscrieri + noutati


Astazi s-a dat startul inscrierilor la editia cu numarul XII a celui mai important eveniment din industria unicului si inegalabilului festival local al industriei in care activam cu placere. Pentru istoricul ultimelor 3 editii (organizare, castigatori), va invit sa conspectati articolele din cadrul etichetei Internetics.

Inscrierile se pot face pe internetics.ro, incepand de astazi pana pe 31 august 2012. Ca si in ceilalti ani insa, perioada de inscrieri se va prelungi. Cu siguranta :-).

Noutatile editiei sunt:

– Introducerea unor sectiuni noi in cadrul categoriei “Best Use Of” care devine “Online Media and Tools”: Viral Video, Viral Non-Video, Advertising Games, Rich Media, E-mail marketing for B2B, B2C, CRM, E-mail marketing for brand campaigns, Social Media campaigns, Best Community, Online Campaigns involving blogs, Digital Branded Content, Mobile Campaigns, Mobile Apps. Lista completa a categoriilor aici.

– In categoria „Campanii Interactive” se va face distinctia intre campaniile interactive a caror strategie a fost dezvoltata plecand din mediul online si componentele digitale ale unor campanii integrate. Vor putea fi inscrise ambele tipuri de campanii si vor fi judecate diferit pentru ca juriul sa poata izola corect rezultatele.

– Panelul de jurati va reuni peste 20 de profesionisti ce provin din companii si agentii specializate din Romania, dar va fi condus de un presedinte din afara industriei locale.

– Juriul competitiei va acorda, in continuare, Premiul Special Pentru Webdesign unei lucrari din categoria “Site-uri, microsite-uri si bloguri de promovare” si va acorda 3 noi distinctii pentru companiile si agentiile ce prezinta rezultate de exceptie in cadrul concursului:
• Most Creative Client of the Year – distinctie acordata clientului cu cea mai creativa prezenta online; fie ca a participat sau nu in competitie.
• Online Innovation of the Year – distinctie acordata unui proiect din concurs pentru inovatie in online (site, campanie, tool, media).
• Best Newcommer – distinctie acordata unei agentii care participa pentru prima data in competitia Internetics si se remarca prin rezultate de exceptie.

– Criteriile de jurizare si punctajele proiectelor au fost calibrate pentru a redefini cat mai bine structura competitiei. Formularul de inscriere a lucrarilor a fost si el updatat de catre organizatori. Campurile din formular vor fi completate in limba engleza pentru ca presedintele juriului sa poata analiza lucrarile.

Later edit, reactii:

Sa-i dam curs? 🙂


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments