Posted By Costin

Ken Block revine: Peste 1.2 milioane de vizualizari pe zi in San Francisco!


Inainte de toate, chiar daca nu-ti plac drifturile cu masini si nici macar Ford, trebuie sa vezi astea:
Ken Block’s Gymkhana 3 (viralul de vineri)
Ken Block’s Gymkhana 4 (viralul de vineri)

Clipul de mai jos a fost descoperit pe 9 iulie si a inregistrat pana la data publicarii acestui articol peste 13 milioane de vizualizari pe Youtube, ceea ce inseamna, la un calcul ochiometric, luand in considerare si fusul orar, mai bine de 1.2 vizualizari pe zi.

Alte cifre care ar fi interesant de mentionat si pe care acest clip le-a inregistrat in aproape 4 zile sunt cele aproape 1 milion de postari pe Facebook si peste 580 de posturi pe bloguri din toata lumea. Impresionant!

Viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in saptamana curenta.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments