Posted By Costin

Lansari: Ce poate face un politician cu 100 de euro + TVA?


Sa-i schimbe in lei si sa cumpere 11 voturi, fara factura.

Alta varianta ar fi monitorizarea aparitiilor in media online, posibilitatea de a comunica direct cu cetatenii, ori de a-si face cunoscute initiativele si proiectele la care lucreaza. Plus publicarea unui CV. Toate acestea sunt disponibile via politicieni.mediafax.ro, un proiect lansat saptamana aceasta, in care Orlando Nicoara, GM Mediafax Group, crede mai mult decat colegii lui, cochetand cu ideea de a intra in politica “la preturile acestea“.

Orlando Nicoara

Da, vrem sa facem bani cu acest proiect, da, vrem sa le vindem politicienilor serviciile disponibile pe aceasta platforma.

Call me naive dar cu votul uninominal cred ca fiecare politician ar trebui sa fie intr-o campanie electorala permanenta, zi de zi, luna de luna, pentru ca, pana la urma, nu sunt toti un Nicusor Dan sa beneficieze de viralizare pe Facebook sau Twitter sau bloguri si nu sunt toti Basescu sau Antonescu sau Ponta sa apara la tv sau prin presa/online zi de zi.

Orlando Nicoara, GM Mediafax Group

Note de subsol:
1. Orlando Nicoara – Director General Mediafax Group. Blog | LinkedIn | Twitter

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments