Posted By Costin

O sperietura de peste 2.300.000 vizualizari pe Youtube intr-o saptamana


Clipul de mai jos a fost urcat pe Youtube pe 21 iulie si descoperit o zi mai tarziu. Acesta a inregistrat pana in prezent peste 2.3 milioane de vizualizari pe Youtube. A fost ajutat de 37.000 de mentiuni pe Facebook, 2.300 tweets si 45 de bloguri.

Si toate aceste cifre pentru ceea ce ar fi trebuit sa fie un dezastru de proportii pe una dintre autostrazile din America. Pentru ceea ce s-a intamplat de fapt, va invit sa urmariti clipul video. (Mi s-a atras atentia ca am tendinta sa stric surpriza povestind 🙂)

Nota: Am mai gasit 2 clipuri asemanatoare. Aici si aici.

Viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in saptamana curenta.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments