Posted By Costin

Orange contraataca! Acces nelimitat la internet mobil pe plajele din Costinesti, Eforie Nord/Sud, Mamaia si Vama Veche


La o saptamana dupa ce Vodafone Romania a anuntat cateva puncte de internet gratuit pe plajele din Mamaia si Costinesti pentru orice posesor de terminal mobil cu conectivitate Wi-Fi, Orange contraataca, oferind clientilor companiei care isi activeaza una dintre optiunile MySmartphone, ori Net, acces nelimitat la internet mobil pe plajele din Costinesti, Eforie Nord, Eforie Sud, Mamaia si Vama Veche.

In plus…

Orange Romania

Pentru cei care doresc sa beneficieze de internet pe mobil pe toata durata verii, Orange a lansat optiunea Net Summer, valabila pentru 3 luni. Ea poate fi activata pana pe 31 august prin trimiterea unui SMS gratuit la 321 cu textul SUMMER.

Net Summer costa 12 euro, TVA inclus, si este valabila pe durata verii, adresandu-se exclusiv abonatilor Orange. Ea ofera 3 GB de internet (trafic national) pentru 3 luni, cate 1GB disponibil in fiecare luna, si internet nelimitat pe plaja in localitatile mentionate.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments