Posted By Costin

Piua


In cazul in care peste weekend nu mai apare niciun post in feed, ori pe retelele sociale, sa stiti ca sunt bine. Ma gasiti in Mamaia, pe plaja KanalD Summer Studio. Iar acest lucru inseamna ca va trebui sa urmariti pagina de Facebook a postului de televiziune KanalD, promisiunea mea fiind aceea ca am sa incerc sa obtin fotografii precum cele de mai jos. 🙂

Nota: Pentru cei interesati, fotografiile de mai jos au fost facute in urma cu un an de zile, pe Nissi Beach, Ayia Napa, Cipru, cu un Nikon D7000 (4.498,99 lei) si letila Nikon AF-s 70-200mm f/2.8D G ED-IF VR II (8.899 lei). Tot setul de fotografii, 24 la numar, il puteti gasi pe Facebook.

PS. Am observat un trend p’afara, la site-uri de tehnologie si social media, cu postari mai light in categorii care poarta numele “inspiration”, ce contin fotografii faine, mostly male oriented, precum cele de mai jos, ori masini, case luxoase etc. Va inspira cu ceva? Ca am. Iar unde nu am, ma ocup :-).

Rusoaicele

Rusoaicele

Rusoaicele

Rusoaicele

Rusoaicele

Va inspira cu ceva butoanele de Twitter si Facebook de mai jos? 🙂


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments