Posted By Costin

Promotii: Cum poti cumpara bilete de tren cu 15% reducere?


Pentru al doilea an la rand, Mastercard si CFR continua campania de reduceri pentru biletele de tren achizitionate online si maresc(?) valoarea discount-ului la 15%, semnaleaza un comunicat de presa remis in urma cu cateva zile. Campania se numeste “Trenul inseamna amintiri frumoase. Fa-ti altele noi si nu pierde timpul stand la coada” :-).

sncfr

Promotia se desfasoara in perioada 1 iulie – 31 august, si cumuleaza discount-ul de 5% oferit de catre CFR Calatori pentru achizitionarea biletelor online, despre care va povesteam aici, si cel suplimentar de 10% oferit pentru platile cu cardurile MasterCard si Maestro.

Posibilitatea de achizitionare pe internet a biletelor de tren in Romania a fost lansata de catre CFR in octombrie 2009.

* ca fapt, discountul este mai mic decat cel oferit asta iarna. De aici si semnul de intrebare de mai sus.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments