Posted By Costin

relansari: acasatv.ro


acasatv logo

acasatv.ro, unul dintre cele mai liniare site-uri din Romania din punct de vedere al traficului, a fost relansat astazi, la 3 ani de la relansarea precedenta. Design minimalist, deloc pe gustul meu, foarte vizual, pe doua coloane de continut sparte pe alocuri de zona de stiri si cu o pagina de articol care mie imi place foarte mult.

Conform SATI, departamentul BRAT de internet, in ultimele 12 luni de zile acasatv.ro a raportat o medie de 950.214 vizitatori unici pe luna ce au generat, in medie, peste 8.760.000 de afisari in fiecare luna. In 2011, media numarului de vizitatori unici care au ajuns pe acasatv.ro a fost de 927.209. De aici si liniaritatea despre care aminteam mai sus.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments