Posted By Costin

Relansari: autovit.ro


autovit.ro

Homepage-ul autovit.ro a fost relansat in urma cu vreo 3 saptamani, mai exact pe 12 iunie 2012. Din cate imi dau seama este a doua relansare a site-ului de la achizitionarea site-ului de catre Naspers, dupa cea din martie 2010. Detalii complete gasiti pe blogul autovit.ro.

Noul modul de cautare este mult mai concetrat, ajax peste tot, filtrele sunt aplicate in timp real, lista rezultatelor fiind afisata imediat sub formularul de cautare (iti ia un pic sa-ti dai seama de asta). Ce poate fi un pic deranjant sunt anunturile promovate, insa se poate trece cu vederea 🙂

In ultimele 6 luni de zile, autovit.ro a raportat in ultimele 6 luni de zile o medie 1.274.796 vizitatori unici si 5.208.225 afisari pe luna, ceea ce inseamna o medie de 4.1 pagini per utilizator in ultima jumatate de an.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments