Posted By Costin

tep pocket wifi, o conexiune la internet prin wireless, oriunde in Europa


Am prieteni care, atunci cand calatoresc, isi cauta cartele de date locale prin fiecare tara in care ajung. Ei bine, in cazul in care calatoresti mult si nu vrei sa mai ai batai de cap cu tot felul de cartele de date si conexiunea la internet, TEP Pocket Wifi pare o solutie buna si nu neaparat scumpa.

TEP

Am simulat inchirierea unui device pentru saptamana 20-24 august, costul pentru 1GB pe zi, oriunde in Europa fiind de 35 de lire (7 lire pe zi), plus 12.5 euro pentru a mi-l trimite prin FedEx Europa, plus 3.20 lire pentru a-l trimite inapoi in Marea Britanie, cu un plic pre-paid. Astfel, pentru 5 zile oriunde in Europa, costul ar fi de 50.7 lire (app 300 de lei).

Singura solutie mai ieftina ar fi pentru calatoriile in UK, echipamentul putand fi ridicat si returnat ori din aeroportul Heathrow , ori din Paddington Station, diferenta fiind ca ai doar 150MB/zi, in loc de 1GB/zi trafic, insa costul nu mai e de 7 lire pe zi, ci de 6.5.

Pe langa acest produs, tep mai inchiriaza si “local smartphones”, ce ofera costuri locale de telefonie si acces nelimitat la email si internet. Preturile pentru acest produs nu le cunosc, am incercat o simulare insa pagina imi returneaza mesajul “Sorry, we are sold out of smartphone rentals”. 🙂

Link-uri utile: tepwireless.com | cum functioneaza | Produse | WiFi rental | local smartphone

Cunoasteti si alte servicii de acest gen in lume? Daca da, please DO share! 🙂


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments