Posted By Costin

Ti-ai cumpara un BlackBerry ca cel din imaginile de mai jos?


In urma cu cateva zile, RIM anunta o investitie de $100 milioane pentru a dezvolta o comunitate de dezvoltatori pe platforma BlackBerry. Gasiti povestea intreaga pe techcrunch.com, publicatie care se intreaba daca nu care cumva e tarziu pentru RIM. O fi, iar gurile rele spun ca oricum compania va disparea intr-un fel sau altul in 2013.

Ma intreb insa ce s-ar intampla daca urmatorul BlackBerry va arata ca in imaginile de mai jos, concept by Michal Bonikowski, acelasi designer care a facut si conceptul pentru telefonul Facebook despre care povesteam la inceputul lunii iunie. caci despre Windows Phone, sistemul de operare pentru mobile de la Microsoft, numai de bine!, dupa cum stiti inca din 2010!

Blackberry Windows Phone 1

Blackberry Windows Phone 2

Blackberry Windows Phone 3

Blackberry Windows Phone 4

Blackberry Windows Phone 5

Blackberry Windows Phone 6

* via.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments