Posted By Costin

Top 5 fotografii personale facute cu telefonul mobil si trecute prin instagr.am


Pentru ca e sambata si pentru ca multi dintre voi aveti instalata aplicatia instagr.am, m-am gandit sa ne clatim privirile si sa facem, fiecare, un top 5 fotografii personale facute cu telefonul mobil si trecute prin aceasta aplicatie.

Am sa incep eu, cu un top personal. Lasati un comentariu cu link-uri catre fotografiile voastre, fie ca sunt catre postarile de pe Twitter ori Facebook, fie ca sunt direct catre fotografiile de pe instagr.am. Pot fi si link-uri catre posturi pe blog (unde se aplica), fiind vorba, pana la urma, de continut propriu pe care ma gandesc ca ati prefera sa-l publicati astfel :-).

Sa incepem! (din viteza eu am ales 6 fotografii din albumul de pe Facebook. Iertare! :-))

Nota: Pentru cine nu stie inca ce e instagr.am, insa poseda un smartphone cu Android, ori un iPhone, aplicatia se poate descarca urmarind urmatoarele link-uri: pentru Andoid de aici, pentru iPhone de aici.


Semiluna (Vatican)


Before and after (Roma)


Sus (Mamaia)


Invata din nou sa iubesti cand nu mai stii sa traiesti (Mamaia)


Roma


#ce.vad.acum (Riomaggiore / Cinquie Terre / Italia)


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments