Posted By Costin

Traian Basescu nu s-a tinut de cuvant nici pe internet. Pagina a depasit 20k fani


Marti, presedintele suspendat lansa “oficial” Ești supărat pe Băsescu. De ce?, o pagina de Facebook despre care am amintit, alaturi si de motivele care au stat in spatele deciziei de a iesi online, in articolul Cine e suparat pe Traian Basescu sa intre pe Facebook! VIDEO.

Mesajul era simplu.

Cum funcționează: trimite-ne un mesaj cu ce ai să reproșezi lui Traian Băsescu. (Folosește butonul din dreapta sus, de sub fotografia microfonului) Mesajele iraționale sau vulgare nu se iau în seamă iar utilizatorii respectivi sunt banați. De asemenea, nu vom lua în considerare mesajele pro-Băsescu. Acest site e dedicat celor care sunt supărați pe el, nu celor care vor să-l încurajeze. Toate mesajele ajung la Traian Băsescu care răspunde în maximum 24 de ore.

În fiecare zi alege un număr de 2-3 postari pentru a le răspunde video. Răspunsul video e publicat aici in fiecare zi la 18.30.

Intre timp, pagina raporteaza aproape 21.000 de fani, iar like-urile si comentariile cresc cu fiecare post, ultimul clip adaugat atingand 500 shares, 2,600 de like-uri si 2500 comentarii. Din pacate insa, in ciuda cresterii numarului de fani, like-uri, mesaje etc, astazi nu s-a postat niciun raspuns video.

Sa intelegem ca nu a mai primit nicio intrebare demna de raspuns? Pana la referendul mai sunt 5 zile. Tic-tac.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments