Posted By Costin

Tu ai putea sa te obisnuiesti cu acest concept de iPhone 5?


Zilele trecute citeam pe contul de Facebook al lui Radu Apostolescu1 despre trecerea la Mac, dupa mai bine de 15 ani de utilizare a PC-ului. A avut doua tentative de a renunta in cele 2 saptamani de adaptare, insa, trecand peste acestea, acum este foarte multumit. Incheie prin a adauga ca nu a renuntat definitiv la PC/Windows :-).

Dupa 15 ani (?!…cine mai stie) am trecut de la PC la Mac. Adaptarea a durat cam doua saptamani, timp in care am avut doua tentative sa renunt :), dar acum pot spune ca sunt mai mult decat multumit.

Am trecut pe Mac in primul rand datorita hardware-ului, pricipalii diferentiatori fiind ecranul fabulos (retina) si touchpad-ul extraordinar care impreuna cu gestures face inutil mouse-ul. Si grosimea/greutatea… aproape cat un ultrabook.

Da, folosesc in paralel OS X si Windows, daca asta era intrebarea 🙂

Radu Apostolescu, Vicepresedinte eMAG

Iar acest lucru mi-a adus aminte de faptul ca, oricat am incercat (si am incercat!), nu am reusit sa ma obisnuiesc sa ma joc pe tableta, in speta iPad, jocuri 3D. Si la ce vanzari au NFS (download) si Asphalt (tocmai ce au lansat v7 – Heat), imi dau seama ca sunt destui care danseaza cu tableta prin casa, insa mie mi se pare greoi sa o tot invart. Prefer de 1000 de ori mai mult o tastatura cu ajutorul careia sa pilotez masina.

Astazi am dat peste un concept de iPhone 5 care se monteaza pe mana, sub forma unui crab. Il aveti in imaginile de mai jos. Daca ar apare pe piata, cum as putea sa ma obisnuiesc vreodata cu asa ceva? Imi vin in cap zecile de dati cand am dat cu ceasul de toti peretii (exagerez voit :-)), cum ar fi sa port bijuteria asta fara sa-i zdruncin tranzistorii inca din prima saptamana de folosire? Tu ai putea? 🙂

* Clipul de prezentare al conceptului inregistreaza deja peste 500.000 de vizualizari pe Youtube, vizualizari pe care le-a strans in 2 zile. Il gasiti mai jos.

iPhone5-bracelet concept-001

iPhone5-bracelet concept-002

iPhone5-bracelet concept-003

* via ciccaresedesign.com

Note de subsol:
1. Radu Apostolescu – Vicepresedinte, Director de Dezvoltare eMAG. LinkedIn | Twitter

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments