Posted By Costin

Twitter in limba romana


Twitter

Numai bunul Dumnezeu stie cand vom avea un topic in sectiunea de traduceri ale platformei in limba romana pe forumul Twitter. Ideea e ca mi-a atras atentia faptul ca, in ziua cand au lansat limbile catalana si ucrainiana, pe blogul retelei de socializare s-a facut un apel pentru a introduce, printre alte limbi, si euskera, limba pe care o vorbesc cei care locuiesc in Pais Vasco, o regiune din nordul Spaniei.

Ma uit ca Pais Vasco are 2.1 milioane de locuitori, cam cat populatia Bucurestiului, cand vin studentii, in timp ce, dintre acestia, doar 1.2 milioane vorbesc euskera. Romania are vreo 18 milioane. ZeList numara aproape 51.000 de conturi, fara englezi, fara corporatisti. Am lasat aici o cerere pentru a deschide un topic pentru limba romana. Cum sunt sigur ca nu e prima, va rog sa incercati si voi. Poate, poate. 🙂

Multam!


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments