Posted By Costin

Twitter relanseaza mobile.twitter.com, varianta pentru mobile site-ului


In urma cu mai bine de un an de zile, nu foloseam nicio aplicatie pentru a intra pe Twitter, mobisite-ul fiind cu mult mai ofertant si navigabil decat aplicatia retelei de socializare pentru Android/iOS. Intre timp insa, cele doua aplicatii au fost relansate in ianuarie, odata cu twitter.com, astfel incat, personal, am uitat de mobisite.

* citeste si Noul design twitter.com, dependent de descarcarea ultimei versiuni a aplicatiei pentru mobil (12 ianuarie 2012)

Saptamana aceasta, Twitter a relansat mobisite-ul. Surpriza. Arata 99% la fel ca aplicatia, ori site-ul din perspectiva laptop-ului, de exemplu. Kewl! Ideea e ca mai sunt site-uri de pe care, atunci cand vrei sa dai ceva pe Twitter, te duce tot in browser. Ceea ce, inainte, era oarescum un chin.

Mobisite-ul este disponibil la mobile.twitter.com, ori twitter.com direct din browserul telefonului mobil.

mobile.twitter.com 1

mobile.twitter.com 2

mobile.twitter.com 3

* via Blog Twitter


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments