Posted By Costin

Un cadou superb pentru fetele pasionate de fotografie!


Zilele trecute, am dat pe internet peste PANDORA, o companie fondata in 1982, cu sediul central in Copenhaga, care produce si comercializeaza in peste 65 de tari bijuterii moderne, finisate manual, realizate din piele, aur, argint, sticla, lemn etc, atras fiind de un talisman din argint in forma de aparat foto pe care il puteti gasi aici.

Combinat cu o bratara potrivita, din piele sau tot argint, mi se pare ca ar putea fi cadoul ideal pentru o reprezentanta a sexului frumos pasionata de fotografie :-). Pentru mine insa, a fost si un motiv in plus sa ma joc cu aparatul foto, mai ales ca cei de la PANDORA au fost foarte draguti si mi-au trimis cateva produse pentru a popula corespunzator cortul foto. 😀

Astfel ca, fetelor, vinerea aceasta este a voastra. Veti avea insa nevoie de timp, pentru ca puteti sa va creati propriile bijuterii, combinand produsele existente pe site. Succes pe pandora.net/ro-ro/ :-).

PS. Utilizatorii de terminale mobile se pot bucura si de aplicatiile pentru Android si iPhone. Link-urile de download sunt acesta (Android) si acesta (iPhone). Spor!

* mai multe fotografii gasiti pe pagina de Facebook refresh.ro.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments