Posted By Costin

Visul lui Adrian Sarbu nu e de neindeplinit


Inca de la inceputul crizei, Adrian Sarbu are un vis. 1.000.000 de vizitatori unici pe zi pentru stirileprotv.ro. Daca te relaxezi putin in scaun, ai spune ca-i lipsesc cateva rotite. Pai ce, vorbim de google.ro? Nu. Vorbim de 1.000.000 de vizitatori unici, intr-o singura zi, pe un site romanesc. 1 milion din cele 8 milioane de romani care whatevaruiesc pe internet in fiecare luna.

Ei bine, e cu toate rotitle acasa. Se poate.

Duminica, portal.edu.ro a inregistrat 1.141.976 vizitatori unici, conform trafic.ro. Am facut ochii cat cepele, marcand, cel putin prin lipsa altor date similare, un record absolut de trafic al unui site romanesc.

Revenind insa la stirileprotv.ro, acesta inca nu a raportat 1M intr-o zi, insa a depasit, chiar de cateva ori, daca nu ma insel, jumatate de milion de vizitatori unici intr-o zi. Ultima oara s-a petrecut luna trecuta, pe 11.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments