Posted By Costin

6 fotografii din blogosfera romaneasca facute cu telefonul mobil


Fotografiile facute cu telefonul mobil, cu sau fara instagr.am, au inceput sa fie din ce in ce mai populare si in zona blogging-ului, nu numai pe retelele sociale. Am selectat pentru voi cate 2 fotografii de la fiecare dintre cei 3 bloggeri (unul se va oftica ca i-am spus blogger) autohtoni care mi-au atras atentia in ultima perioada.

Doamnelor si domnilor, in ordine alfabetica: Alex Mihaileanu (FOTO: Insta-bul – Istanbulul, filtrat cu Instagram), Dragos Stanca (Dunarea si Marea Neagra la Sfantu Gheorghe, cu iPhone 4S) si Cristi Sutu (Instagram. Pe cine urmăriți voi?).

Daca mai cunoasteti si alti oameni cu talent prin blogosfera romaneasca va rog sa lasati un comentariu la acest post cu link catre articolele de pe blogurile acestora unde sunt publicate fotografii facute cu telefonul mobil. Multumesc!

Alex Mihaileanu

Alex Mihaileanu

Dragos Stanca

Dragos Stanca

Cristi Sutu

Cristi Sutu


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments