Posted By Costin

Astepti un copil? Dă pe Facebook!


Povestea face ca in urma cu cateva zile Facebook sa anunte adaugarea evenimentului Expecting a Baby, intreprindere care, din cate vad, este deja vizibila si in Romania (apropo, astazi am observat ca s-a propagat si pe la noi noul design pentru sectiunea foto a profilelor Facebook). Moment in care mi-am aplecat putin mai mult decat trebuie atentia asupra Life Event.

Ideea e ca o parte dintre aceste evenimente le folosim cand editam profilul. Si nu stiu insa daca ati avut curiozitatea sa vedeti cate evenimente din viata sunt totusi disponibile pentru a le marca in Timeline, insa m-a bufnit serios rasul la chestiuni precum Broken Bone sau Home Improvement.

Fapt e ca acum e pentru prima oara cand simt nevoia delimitarii clare dintre profilul personal, in jurul caruia sa imi strang doar prietenii, neamurile si amicii din RL, si o pagina la care se pot abona toti cunoscutii si prietenii virtuali.

* Cred ca ar trebui sa scriu un nou articol pe tema asta :-). Privind din aceasta perspectiva, acesta isi pastreaza argumentele, insa nu in intregime si concluzia finala.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments