Posted By Costin

Ati testat Google Voice Search in romana?


google voice search

Nu stiu cati ati apucat sa o testati, insa aplicatia Voice Search in limba romana, pe care Google a anuntat-o inca de vineri ruleaza super fin.

In cele 10-15 incercari pe care le-am facut, o singura data mi-a dat un raspuns gresit, austin in loc de costin, cel mai probabil din cauza faptului ca am pronuntat c-ul pe fuga.

In aceeasi ordine de idei, cei care nu aveti deja aplicatia instalata o puteti instala de pe Google Play (link direct), iar cei care aveti deja browser-ul Chrome instalat pe mobil nu trebuie decat sa deschideti o fila noua. Iconita va aparea in partea dreapta, la un click distanta de a putea cauta pe Google fara a mai tasta, ori de a pronunta in limba romana adrese de site-uri pe care vreti sa le vizitati.

* bonus: Google o incearca de nervi pe Siri.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments