Posted By Costin

Cand vor ocupa m.stirileprotv.ro si realitatea.mobi primele 2 pozitii in topul celor mai vizitate mobisite-uri romanesti?


Luna iulie fost o luna destul e productiva pentru site-urile pentru mobile din Romania, top 10 crescand ca Fat Frumos, in ciuda faptului ca cele doua site-uri de sport, fruntasele clasamentului, nu au recuperat pierderile uriase de luna trecuta (m.sport.ro peste 500.000, m.gsp.ro aproape 300.000).

Judecand dupa cresterile din ultima perioada, insa si pozitiile pe care le au site-urile realitatea.net si stirileprotv.ro, nu m-ar mira ca, pana la final de toamna, site-urile pentru mobile ale celor doua entitati sa urmeze cursul site-urilor mama si sa se pozitioneze pe primele 2 locuri din clasament. Pareri?

Luna aceasta am luat decizia sa includ in cadrul topului toate site-urile pentru mobile auditate de catre SATI.ro, din cauza dinamismului din cea de-a doua parte a acestuia, top10, in afara de 2-3 schimbari, ori o scadere masiva de trafic, fiind destul de liniar si fara evenimente majore altele decat raportari la hectar.

Top 10 cele mai vizitate site-uri pentru terminalele mobile din Romania


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments