Posted By Costin

Ce mi-ar placea sa am la laptop!


Tastatura lavabila Logitech_K310

Logitech a lansat astazi Washable Keyboard K310, o tastatura pe care, in momentul cand consideri ca e murdara, o speli frumos la robinet. Mai mult decat atat, cred ca e prima tastatura alaturi de care nu-ti mai este frica de momentul, inevitabil de altfel, in care o inunzi cu apa, cola, cafea etc.

Logitech Washable Keyboard K310 va ajunge in Europa incepand cu luna octombrie si va avea un pret recomandat de 30 de euro. Foarte frumos.

Pentru ca inca nu m-am decis ce desktop sa imi cumpar, eu astept modelul pentru laptopuri, deoarece nu mai putin de 2 le-am linistit cu Cola. Si ma refer aici la modelele de serie, laptopuri rezistente exista (vezi Panasonic Toughbook).


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments