Posted By Costin

Cum poți scăpa de Ion Iliescu?


Ion Iliescu

Ieri, in urma unor stiri pe care le-am citit, mi-am exprimat public dorinta de a avea un plugin / extensie pentru Chrome care, de fiecare data cand “da” peste cuvantul Iliescu pe vreo pagina de web sa ma redirecteze oriunde altundeva.

Challenge was accepted (am ras :-)), cei care isi doresc acelasi lucru pot descarca pluginul de aici, ceea ce inseamna ca, dupa istalare, nu veti mai vedea nici acest articol, deoarece veti fi redirectati catre google.ro. So share it, 1st :-).

Imi place!

Acest articol poarta eticheta Imi place, aceasta fiind o rubrica in cadrul careia impartasesc lucruri care se intampla in media & marketing, media sociale, online si IT&C, nisele pe care le acopera refresh.ro, si care imi plac in mod deosebit.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments