Posted By Costin

Facebook: relansarea aplicatiei pentru iOS si probleme cu site-ul


23 august 2012 a fost marcat de catre Facebook prin relansarea aplicatiei pentru iOS.

Sarind peste faptul ca paginile arata, in continuare, ca naiba, iar imaginile nu isi fac resize odata cu intoarcerea iPad-ului pe lat etc, cei de la Facebook au reusit sa faca o aplicatie care sa si functioneze, in ideea ca nu se mai blocheaza din 3 in 5 secunde.

Aplicatia pentru Android ramane in continuare un dezastru, atat prin viteza cat si prin faptul ca este un consumator inutil de banda (personal nu cred ca am intrat de mai mult de 10 ori pe Facebook de pe telefonul mobil in luna august, insa aplicatia este pe primul loc la consum).

Bonus, de cateva zile Facebook.com este pe sedative. Apar notificari de mesaje interne care nu exista, de comentarii pe care nu le vezi in posturi, de like-uri care dispar etc. Insa ce conteaza acest mic aspect, Facebook Messages a fost si el relansat. Asteptam sa se propage, cautand intre timp tone de interactiune inexistenta semnalata prin notificari.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments