Posted By Costin

Galaxy S Duos, un nou smatphone dual sim de la Samsung


HTC Desire V-ul (1.549 lei) despre care v-am povestit aici nu am apucat sa-l folosesc la capacitate maxima, si asta datorita faptului ca una dintre cartelele reincarcabile a expirat. Altfel nu imi explic de ce “nu vede reteaua” :-). Ca telefon se comporta super ok, bateria rezista peste o zi (cu wifi activat, nu am date), nu se taraie etc, insa despre asta in alt episod.

Astazi va semnalez lansarea unui nou dual sim branded, de la Samsung, lansare care a avut loc marti, 21 august (in Romania, afara inteleg ca a fost anuntat de prin iulie). Vorbim despre Samsung Galaxy S Duos, un smartphone care, dpdv design, fura atat din Samsung Galaxy S2, cat si din Galaxy S3 :-).

Spre deosebire de Samsung Galaxy Ace Dual Sim – 849 lei (832 MHz, Android v2.3, 3.5 inch, camera 5.0MP), Galaxy S Duos vine cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich, Dual SIM Always on / dual stand-by, un ecran de 4.0”, 4GB de memorie interna (expandabila la 32GB prin carduri microSD) si un procesor de 1GHz.

Acesta va fi disponibil pe piata undeva prin octombrie. Specificatii complete aici.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments