Posted By Costin

Moartea presei scrise: Dispare CANCAN. Ce “proiect complex” va fi lansat?


Cancan Media se afla in proces de reorganizare a operatiunilor, urmand sa lanzese un proiect complex, care va optimiza intreaga operatiune si o va adapta noilor obiceiuri de consum impuse de evolutia tehnologiei, a declarat Radu Budeanu, proprietarul CANCAN, adaugand ca atat divizia online, cat si, mai ales, divizia tv, care va produce programe noi si nu numai, sunt cele mai eficiente si moderne cai de a distribui conţinutul. (via mediafax)

* Pe TV au Cancan TV, de luni pana joi de la ora 22:30.

Pe scurt si in continuarea celor de mai sus, cei de la CANCAN sunt foarte multumiti de ce li se intampla pe TV si online si inchid printul, iar echipa care a lucrat la tabloid se va imparti intre online si TV. Cat despre proiectul complex despre care se aminteste, eu as paria pe continut video online. Alte pareri?


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments