Posted By Costin

Nikon COOLPIX S800c, primul aparat foto pe care te poti juca Angry Birds :-)


Nikon a anuntat astazi o serie de 5 compacte noi, printre care si Nikon COOLPIX S800c, prima camera foto din lume cu sistem de operare Android. 2.3, ca sa fim mai exacti. Insa, trecand peste dotarile gen 16MP, zoom 10x, 8fps-uri, frumusetea lui S800c este faptul ca se poate conecta la internet (Wi-Fi) si are acces la magazinul de aplicatii Google Play destinat, pana astazi, telefoanelor si tabletelor.

Angry Birds este doar un exemplu care mi-a venit in minte la prima strigare, fiind, probabil, cel mai popular joc pentru dispozitivele mobile, insa putem sa ne gandim la tonele de aplicatii foto pe care S800c le poate folosi, inclusiv instagr.am.

Scuzati pozele de PR de mai jos, intreprinderea va ajunge pe piata undeva prin septembrie, moment in care va ajunge si la mine :-D. Mai multe detalii aici, specificatii tehnice aici.

Nikon COOLPIX S800c - 1

Nikon COOLPIX S800c - 2

Nikon COOLPIX S800c - 3

Nikon COOLPIX S800c - 4

Nikon COOLPIX S800c - 5


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments