Posted By Costin

Sa radem cu iPhone 5


Viralul de saptamana trecuta a ajuns astazi sa raporteze peste 21,5 milioane de afisari, micsorandu-se, intre timp, rata de viralitate. Pana la viralul de saptamana aceasta va semnalez insa o melodie coreana si povestea din spatele ei, ambele fiind de gasit aici. E un studiu de caz interesant, mai ales ca acel clip are peste 50 de milioane de vizualizari si, din punctul meu de vedere, este o mizerie. 🙂

Revenind insa la treburile noastre, saptamana aceasta a venit randul celui mai asteptat gadget din toate timpurile sa ajunga subiect pentru viralul de vineri. Vorbim despre urmatorul iPhone de la Apple, care, cu putin noroc, creativitate si bunavointa din partea companiei, este posibil sa se numeasca iPhone 5. Noi ne-am gandit astazi si la posibilitatile de genul iPhone 4SS, iPhone 4G etc.

Clipul, o parodie de promo in stilul marketing-ului care spala-frumos-creierele made in US ale Americii, a inregistrat aproape 4 milioane de afisari in nici 4 zile de la momentul in care a fost descoperit pe Youtube. Evident, retelele sociale au ajutat la distribirea lui rapida, cifrele aratand cam asa: peste 68k shares pe Facebook, aproape 20k tweets si peste 160 de bloguri din toata lumea.

La ce s-au hlizit peste 3 milioane de utilizatori de internet? Iacata ma jos!

Viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in saptamana curenta.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments