Posted By Costin

Samsung Galaxy S3 Dual Sim la 220 euro


Impresionant cum pot copia chinezii orice. In clipul de mai jos aveti un telefon mobil ce apare listat ca Samsung Galaxy S3 aici, disponibil la $271.5 (app. 220 euro). Ca specificatii tehnice / calitate este, evident, cu mult sub adevaratul SGS3 (aici, la 2699 lei), insa e mai usor si ofera posibiliatea utilizarii simultane a doua cartele (dual sim).

Nu va asteptati insa sa va reziste. Daca va mai aduceti aminte de chinezaria H2000 (1 si 2), “iPhone-ul” care functiona cu Android, acestuia i-a crapat ecranul la prima asezare in masina cu el in buzunarul de la spate. In plus bateria era extrem de slaba, rezistand doar 5-6 ore. Si nu mai amintesc de lag, ori de calitatea ecranului. Praf.

Iata si clipul demonstrativ cu SGS3 made in China.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments