Posted By Costin

Sparge gheata si castiga un Fiat 500 cu Visa si PayU


Fiat 500

Sub sloganul Dezgheata premiile, Visa si PayU (ii stiti, cei care au marcat si prima plata online la intretinere) organizeaza in perioada 1-31 august un concurs in urma caruia participantii pot castiga unul dintre cele 16 premii puse in joc: 5 camere foto subacvatice Nikon, 5 iPad-uri, 5 laptopuri Sony Vayo si… un Fiat 500!

Link-uri utile: Pagina campaniei | Regulament

Concursul este destinat posesorilor de Visa sau Visa Electron care vor folosi cardurile pentru a plati produse si servicii cumparate din magazinele online partenere: activare.ro, asigura.ro, autovit.ro, cosmote.ro, fashiondays.ro, fundeal.ro, myticket.ro, paravion.ro, pcgarage.ro, starshiners.ro.

Pe pagina campaniei (payu.ro/dezgheatapremiile) veti putea vedea in timp real care premiu va fi tras la sorti, acesta nemaifiind acoperit de gheata care va dispare in functie de volumul total al cumparaturilor online.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments