Posted By Costin

Tu ce ai face daca te-ai intalni cu un zombie pe strada? :-)


La intrebarea din titlu au incercat sa raspunda cei care se ocupa de promovarea “The Walking Dead“, realizand clipuletul de mai jos care a inregistrat 2.5 milioane de vizualizari pe Youtube in doar 4 zile de la “descoperirea” lui.

Se mai lauda si cu 220.000 de share-uri pe Facebook, peste 7700 de mesaje pe Twitter si posturi pe cel putin 115 bloguri, daca numaram si refresh.ro. Si evident cu niste oameni buni la machiaj si butaforie. 🙂

Viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in saptamana curenta.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments