Posted By Costin

Un clip filmat pe ChatRoulette raporteaza peste 2.5 milioane de vizualizari pe zi!


Dragos va semnaleaza melodia cu cele mai multe interpretari de pe Youtube (Gotye, un fenomen viral major). Eu am sa revin si astazi asupra unei alte melodii care, din unghiul din care ma uit eu, a dat youtube-ului cele mai multe clipuri cu adevarat virale. Iar refresh.ro v-a semnalat deja 1, 2, 3 clipuri virale cu Call Me Maybe (Carly Rae Jepsen) ca fundal sonor.

Mai mult decat atat, ChatRoulette revine in viata noastra intr-un moment in care nimeni nu-si mai aducea aminte de el (si cu atat mai putin despre clona romaneasca in urma careia a mai ramas doar un articol pe refrehs.ro :-)), insa, cu siguranta, viralele cu pianistul va vor fura cateva zambete (primul, al doilea).

Revenind insa la clipul nostru, acesta a inregistrat peste 16.1 milioane de vizualizari pe Youtube in nici 6 zile de la aparitia lui pe Youtube, peste 2.1 milioane postari pe Facebook, 125.000 de mesaje pe Twitter si 450 de articole pe bloguri din intreaga lume.

Viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in saptamana curenta.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments