Posted By Costin

VentureConnect 6: Investitorii asteapta proiecte din IT, tehnologie si online din .ro


* lista evenimentelor mediului online, media si marketing este disponibila pe evenimente.NET!

Cea de-a sasea editie a Venture Connect, una dintre cele mai notabile initiative din mediul antreprenorial romanesc, se va desfasura pe 27 noiembrie la HUB Bucuresti, antreprenorii din Romania avand astfel posibilitatea de a-si prezenta proiectele in fata unora dintre cei mai importanti investitori din Romania si Europa de Sud-Est din domeniul IT / tehnologie si online.

Pana in prezent, la cele 5 editii precedente ale VentureConnect au participat 60 de companii ce au prezentat mai bine de 70 de proiecte antreprenoriale in fata a peste 200 de posibili investitori. Mai multe detalii puteti gasi rasfoind eticheta VentureConnect de pe refresh.ro.

Inscrieri pe ventureconnect.ro

In plus…

Alaturi de VentureConnect, in urmatoarea perioada Fundatia VentureConnect se va concentra si pe dezvoltarea altor doua programe importante: Venture Mentoring (sesiuni lunare de mentorat pentru antreprenori) si Angel Connect (prima comunitate de business angels din regiune).

* VentureConnect a fost lansat in 2010 de catre Ana Maria Andronic (Senior Associate la Biris Goran) si Daniel Visoiu (Partener la Biris Goran), impreuna cu un grup de antreprenori IT/on-line binecunoscuti precum Marius Ghenea (antreprenor si business-angel), Radu Georgescu (Presedinte GECAD Group), Orlando Nicoara (Director General Mediafax Group si antreprenor on-line), Péter Barta (Director Executiv al Fundatiei Post-Privatizare) si Dragos Roua (antreprenor on-line).


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments