Posted By Costin

Voyo, 318 filme si 8 seriale pe iPad


Saptamana trecuta, pe 6 august, Internet ProTV, departamentul de internet al trustului din Pache Protopopescu, a lansat aplicatia pentru iPad a serviciului voyo.ro, mare parte dintre filmele si serialele disponibile online regasindu-se si pe iPad.

You may ask Why there’s a different content on iPad than on VOYO website? The thing is that we do not have the same distribution rights for iPad as for PC or TV. We work on improving this and our goal is that one day we will deploy all of the titles available inside VOYO subscription on all our platforms: PC, tablets, Smart TV’s, smartphones, blu-ray’s, home cinema, and others.

Aplicatia poate fi descarcata de pe App Store (link download), insa, pentru a putea vizualiza unul dintre cele 318 filme si 18 seriale disponibile va trebui sa va faceti un cont pe voyo.ro. Pretul abonamentului Voyo este de 3 Euro + TVA lunar, iar produsele din sectiunea “pay-per-view” au pretul listat in dreptul titlului (tarifele acestea includ TVA). Plata se poate face prin SMS sau card.

Nu stiu daca e de la mine, ori de la faptul ca nu am cont pe voyo.ro, insa la pagina de filme nu pot vedea decat primul ecran. Nu am descoperit cum as putea sa vad intreaga oferta de peste 300 de filme pe care o semnaleaza in coltul din stanga sus. Cat despre seriale, cei care nu au vazut inca Spartacus vor putea gasi atat Nisip Insangerat cat si Zeii Arenei. Direct pe iPad! 🙂

Iata si cateva screenshot-uri ale aplicatiei.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments